Facility and Consulting Suites

 

The facility is architecturally designed and especially fitted out to accommodate for the needs of medical specialists and allied health professionals. It has a spacious double height ceiling in the reception and waiting areas with high glass panels providing natural light and views of the local streetscape. The facility is spacious with wide common areas to enable easy flow of staff and patients. There is a high-speed business grade internet and public Wi-Fi for patients. Amenities include a staffroom / kitchen area and toilet facilities for staff and patients.

The consulting suites were refurbished in 2017, and were designed to contemporary requirements with high quality fixtures. The furnishings include a custom made desk, leather executive chair, ergonomic patient chairs, electronically adjustable examination couch, computer monitor, LED radiology viewing boxes and artworks on the wall.